Thuis

Guangzhou Chaoqun Plastic Industry Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Guangzhou Chaoqun Plastic Industry Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Chaoqun Plastic Industry Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Precies wat ik verwachtte. De flessen werken groot & dienen hun doel. Wij gebruikten hen voor handdesinfecterend middel & plaatsten hen rond het gebouw. Kan niet de prijs ook niet slaan! Josie is groot, is zij zeer verantwoordelijk! Kies Chaoqun, zult u niet betreuren.

—— Jill

Groot product. Zij zijn perfect voor het passen in de onze flessen. Ik vreesde dat ons dik shampoo en veredelingsmiddel in de pompen geplakt zouden worden. Niet zo! Het pompen gemakkelijk en belemmert niet. De liefde Chaoqun, houdt van hun dienst!

—— Benjamin

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Chaoqun heeft strikte controle over kwaliteit en uitgerust met volautomatische lopende band, met dagelijkse capaciteit meer dan 200.000 stukken. Om hoogste kwaliteitsniveau te verzekeren, zijn de pompen gecontroleerde 100%, zullen wij test van prestaties doen, lek en nevel die het proces van ruwe machine druing aan geassembleerde producten.

   

  Onze sectie van de pompassemblage wordt volledig gecontroleerd en stofvrij.

   

  Het uitgerust met volautomatische lopende band, met in-line systeem voor kwaliteitscontrole voor prestatietest, test druipen en Vacuümtest om de hoogste kwaliteitsproducten te produceren.

 • OEM / ODM

  - Honderden producten kunnen worden gekozen. De aangepaste kleur kan klantenbehoeften tevredenstellen. De klanten kunnen om het even welke kleur op onze producten vragen.

  - De stijl en de vooruitzichten worden aangepast, hebben wij een modling team dat klant kan steunen om te creëren zij bezit idee op de pompstijl.

   

 • R & D

  Wij zijn geëngageerd om bevredigende voortreffelijkheidsklant superieure kwaliteit, waarde en de dienst aan te bieden.

  Onze Onderzoek en Ontwikkelingsafdeling werkt met verschillende technische groep met geavanceerde buitenlandse technologie samen, van de productonderzoek en ontwikkeling is het niveau zeer bevorderd.

Contactgegevens
Guangzhou Chaoqun Plastic Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Josie Wang

Tel.: +8618144904259

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)