Thuis

Guangzhou Chaoqun Plastic Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Guangzhou Chaoqun Plastic die CO.LTD, in 2005 wordt opgericht. (Zijn vroeger bekend als Zhejiang Quzhou Chaoqun Plastic CO.LTD, het vestigde zich aan Guangzhou in 2008 opnieuw) wij zijn geëngageerd aan onafhankelijk ontwikkeling en het ontwikkelen van productie twee reeksen van nevelpomp en lotionpomp, die wijd op dagelijks gebruik, schoonheidsmiddelen, keukens sanitaire waren en medische gebieden worden gebruikt.

Onze fabriek heeft vierkant meer dan 10000, met 150 werknemers en meer dan 30 technische beheerspersoneel, en wij hebben productiemateriaal en productietechnologie vooruitgegaan, evenals moet de moderne faciliteiten van de productieinspectie, met onafhankelijke ontwikkelingscapaciteit, onze jaarlijkse productiecapaciteit over dan 80 miljoen, die klanten van uitstekende kwaliteitsproducten en de hoog rendementdienst kunnen voorzien, de klantenvraag ontmoeten.

Wij worden gevestigd in mooie kust stad-Guangzhou, is het een eerste-rijstad in de wereld, die de zuidenpoort aan de wereld van China, met geschikt vervoer en bloeiende economie riep, zodat verkopen onze producten goed allebei in binnen- en buitenland.

Onze fabriek is dicht aan de Internationale Luchthaven van Guangzhou Baiyun en Guangzhou-Haven, allebei waarvan belangrijke vervoershubs aan de wereld van China zijn.

 

China Guangzhou Chaoqun Plastic Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Merken : chaoqun

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 10000000-50000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 20% - 30%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Chaoqun Plastic Industry Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Chaoqun Plastic Industry Co., Ltd. Certificaten